BABALAR ÇOCUKLARI İÇİN EĞİTİMDELER

BADEP PROJESİ OKULUMUZDA

NESRİN FUAT BURSALI İLKOKULU BABALARI ÇOCUKLARI İÇİN EĞİTİMDELER

AÇEV tarafından geliştirilen Baba Destek Programı, 3-6 ve 7-11 yaşları arasında çocuğu olan babalara destek vererek çocuğun çok yönlü gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Babaların çocuklarını destekleyici demokratik tutumlar geliştirmesini sağlayarak çocukların gelişim ve iyi olma halinin en üst seviyede gerçekleşmesini desteklemeyi amaçlıyor. Babaların çocuklarının bakımında ve gelişiminde sorumluluklarını fark etmelerini ve buna uygun tutumlar geliştirilmelerini, çocukları ile karşılıklı ve yakın bir ilişki kurmalarını, çocuklarına zaman ayırmalarını, onlarla etkileşim içinde olmalarını, şiddetin hiçbir türünü uygulamamalarını, çocuklarının eğitim süreçlerine katılmalarını hedefliyor.

BADEP programının tanıtım ve bilgilendirme toplantısına yoğun ilgi gösteren babaları, Müdür Yardımcımız İbrahim KAYA, Nilüfer Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Özgür ÖZDEMİR ve BADEP Projesi Eğitmeni Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdem ÖNAL karşıladı. Toplantı sonunda okulumuz velileri arasından oluşturulan 4 grup katılımcı ile eğitim planlaması yapıldı.

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu olarak İlgili babalığın yaygınlaşmasına katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Çünkü; İLK İŞ BABALIK…

BİLGİLENDİRME : 1. ve 2. Sınıflar 1.Dönem

3.ve 4. Sınıflar 2. Dönem Eğitime dahil edilecektir.

07-12-202307-12-202307-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 13:47 - Görüntülenme: 153