ÇOCUKLARLA ŞİDDETSİZ İLETİŞİM

ÇOCUKLARLAŞİDDETSİZİLETİŞİM "

ETWİNNİNG   PROJESİ

Proje, Dilek GÖKÇEN PASİN rehberliğinde okulumuz 3/G sınıfı öğrencileri ile 1 Ekim 2021-31 Mart 2022 tarihleri arasında yürütülmektedir.

Projenin amacı:

Psikolog Marshall Rosenberg'in öncülüğünü yaptığı "Yeni bir yaşam dili" olan "şiddetsiz iletişim"i öğrencilere tanıtmak; bu yolla öğrencilerde duygu farkındalığı, empati, ihtiyaç farkındalığı, problem çözme, çatışmaları önleme, uzlaşma gibi temel yetilerin gelişmesine katkıda bulunmak projenin ana hedeflerindendir.

Proje logosu

Bedenden duyguya, duygudan ihtiyaca, ihtiyaçtan stratejiye ilkelerinden yola çıkan şiddetsiz iletişim anlayışı, bireyin kendisiyle ilgili algı ve kabul değerlerinde olumlamalar yapmasına yardımcı olmak temeldedir. Olumlu, ılımlı, barışçıl bir okul iklimi için Şiddetsiz İletişim...

Yayın: 24.03.2022 - Güncelleme: 24.03.2022 12:21 - Görüntülenme: 228