Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Deniz Sok. No. 5 Nilüfer/BURSA
Vizyon
• Eğitim, öğretim kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üretebilen , araştırmacı , katılımcı , paylaşımcı, özgün değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Satrançta Minik Kızlar ve Minik Erkekler Nilüfer Birinciliği,SQUASH alanında kızlarda Türkiye ikinciliği erkeklerde, Türkiye dördüncülüğü, kızlarda ve erkeklerde Nilüfer ilçesi ikincilikleri, BADMİNTON, erkek ve kızlarda Nilüfer ikinciliği, PETANK, erkeklerde ve kızlarda şampiyonluk, MASA TENİSİ Kızlar Nilüfer şampiyonluğu, erkekler Nilüfer üçüncülüğü, KROS, Kızlar ve erkekler, Nilüfer Şampiyonluğu, GELENEKSEL OYUNLARDA, Nilüfer şampiyonluğunu takım olarak kazanılmış,Halk oyunları Bursa Birinciliği, bunların yanı sıra bireysel olarak öğrencilerimiz bir çok yarışmada dereceler almışlardır.
BURULAŞ
CUMHURİYET MAH.DENİZ SOK.NO:5 NİLÜFER BURSA
Sportif Etkinlikler
SQUASH alanında kızlarda Türkiye ikinciliği erkeklerde, Türkiye dördüncülüğü, kızlarda ve erkeklerde Nilüfer ilçesi ikincilikleri, BADMİNTON, erkek ve kızlarda Nilüfer ikinciliği, PETANK, erkeklerde ve kızlarda şampiyonluk, MASA TENİSİ Kızlar Nilüfer şampiyonluğu, erkekler Nilüfer üçüncülüğü, KROS, Kızlar ve erkekler, Nilüfer Şampiyonluğu, GELENEKSEL OYUNLARDA, Nilüfer şampiyonluğunu takım olarak kazanılmış, bunların yanı sıra bireysel olarak öğrencilerimiz bir çok yarışmada dereceler almışlardır.
Proje Çalışmaları
ÇINARLAR VE ÇİÇEKLER, ULUŞEHİR BURSA’YI TANIYORUM, HAYALİMDEKİ SINIF, TASARIM ATÖLYELERİ, FARKLILIKLARIMIZLA BİRİZ,SU DAMLALARININ PEŞİNDE