BURSA / NİLÜFER - Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu

DEĞERLİ ÜYELERİMİZİ  KURULUMUZA DAVET EDİYORUZ

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın Velimiz;

Mili Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği’nin 9-(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul Aile Birliğinin tabii üyesidir. 2024-2025 Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 23 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 15:00 da aşağıdaki gündem maddelerini görüşme üzere Okulumuz Çok Amaçlı Salonda yapılacaktır. İlgili yönetmeliğin aynı maddesinde ‘’ Genel kurulun çoğunluğun sağlanmadığı takdirde 30 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15:00 da yine okulumuzun çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimizin belirtilen tarihte toplantıya katılmasını önemle rica ederiz.

GÜNDEM :

1-      Toplantı katılım evraklarının imzalanması ve açılış.

2-      Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3-      Okul Müdürünün açılış konuşması.

4-      Divan Kurulu Seçimi.

5-      Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve genel kurulca ibra edilmesi.

6-      Denetleme Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve genel kurulca ibra edilmesi.

7-      Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. ( 5 asıl, 5 yedek üye)

8-      Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi  ( 1 asıl, 1 yedek üye)

9-      Tahmini Bütçenin okunması ve ibra edilmesi.

10-  İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

11-  Dilek ve temenniler.

12-  Kapanış.

08/10/2024

Ebru BAYINDIR                                                                                                                 Vahit AĞRALI

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                                                              Okul Müdürü