Çık Dışarıya Öğrenelim e Twinnnig Projesi

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı Çık Dışarıya Öğrenelim eTwinning Projesi , 6- 11 yaş öğrencilerini kapsayan açık havada öğrenmeyi, eğlenmeyi, dersleri ve sınıfı doğaya taşımayı amaçlayan etkinliklerin olduğu bir projedir. Mart ayında başlayarak mayıs ayı sonunda tamamlanmasını düşündüğümüz 3 aylık bir zaman diliminde gerçekleşecek bir projedir.

Projemizde öğretmenlerimizin, ortak paydaşlarıyla en üst düzeyde etkileşim kurdukları, öğrencilerimizin de aktif katılımın sağlanacağı ve gelişim özellikleri ile öğrenme süreçlerinin destekleneceği etkinliklere yer verilecektir.

Projemizde öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte dersleri açık havada planlanan etkinlik ve oyunlarla gerçekleşeceklerdir.

Hedefimiz, öğrencilerin akademik becerilerini geliştirirken, doğaya karşı farklı bakış açıları geliştirmelerini sağlamak, doğa ile güçlü bir bağ kurmalarını desteklemek ve derslerde öğrendikleri konuların gerçek yaşamda nasıl etkili olduklarını görmelerini sağlamaktır.

13-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 11:06 - Görüntülenme: 37