Okul Rehberlik Servisi Veli Buluşmaları Programının ikincisini gerçekleştirdi.

BADEP PROJESİ OKULUMUZDA

Kas

Okul Rehberlik Servisimizin hazırladığı Veli Buluşmaları Programının ilk semineri olan Çocuklarda Olumlu Davranış Kazandırma Semineri velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Rehber Öğretmen Özgül HACIOĞLU tarafından verilen seminerde, birbirinden yararlı konu başlıkları ve içerikler velilerle paylaşıldı.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehit öğretmenlerimizi yad ediyor, geleceğimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimizle kutlarız.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öğretmenler günü okulumuzda düzenlenen programda coşkuyla kutlandı.

Kas

“Geleceğimizi Diyabetten Koruyalım” sloganıyla çocuklarda ortaya çıkabilecek diyabete dikkat çekmek için ve çocukların sağlıklı beslenmeleri konusunda velilerde farkındalık oluşturmak amacıyla  Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü Diyetisyeni Tuğçe Ünal’ın işbirliğiyle “ Aileler İçin Diyabet Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirdi. Seminere yoğun ilgi gösteren anne ve babalar akıllarına takılan soruları da diyetisyen Tuğçe Ünal’la paylaştılar. İlçe Sağlık Müdürlüünün hazırladığı broşürler velilerle paylaşıldı. Seminerde, Özellikle günün büyük bir bölümünü okul içinde geçiren çocukların beslenme şekilleri diyabete davetiye çıkarabildiği bu sebepten evden getirilen yiyeceklerin çocukların sağlıklı gelişimlerine destek olacak nitelikte olması gerektiği vurgulandı.

Kas

Belirli Gün ve Haftalar Programıda yer alan 12 Kasım Afet Eğitimi Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Mahalle Afet Gönüllüleri Ekibi tarafından " Temel Afet Bilinci " eğitimi verildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuz 3. Sınıf Zümre öğretmenlerinin hazırladığı anma programı, siren eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından  İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programda öğrencilerimizin hazırladığı özverili çalışmaların sunumu yapıldıktan sonra Atatürk Büstüne çiçek bırakma yapılarak anma töreni tamamlandı.

Değerli Velilerimiz;

Okulumuz Anasınıfı ve 1.Sınıf öğrencileri için 4-8 Eylül 2023 tarihleri arasında uygulanacak olan Okula Uyum Programı aşağıda paylaşılmıştır.

Bu programda gün gün belirtilen uygulamaların yanısıra sınıf öğretmenlerimizin ilk gün sizlerle yapacağı toplantıda yapacakları bilgilendimelere göre hareket etmenizi önemle rica ederiz.